top of page
Musical Notes

Kokoelmat

Sävellyskilpailut

Sävellyskilpailut -kokoelmasta löytyvät kahden vuoden välein järjestettävän Big Band -sävellyskilpailun finaaliteokset sekä vuonna 2018 Elojazz -festivaalin yhteydessä järjestetyn fanfaarisävellyskilpailun valitut teokset.

Big Bang

Suomen big band -yhdistyksen projekti ”BIG BANG” tuo musiikkikentälle uutta soitettavaa; helppoa ja mielekästä suomalaista big band -musiikkia. Säveltäjinä ovat toimineet kokeneet big band -musiikin ammattilaiset.

 

Osa sovituksista on laadittu niin, että ne ovat soitettavissa minimikokoonpanolla, joka on 2 alttosaksofonia, 1 tenorisaksofoni, 2 trumpettia, 1 pasuuna, piano, basso ja rummut.

Osa kappaleista on sovitettu myös niin, että ne voi esittää myös täydellä big bandilla tai hieman vajaalla puhallinorkesterilla. Mukana ovat seuraavat stemmat: 2 alttosaksofonia, 2 tenorisaksofonia, 1 baritonisaksofoni, 4 trumpettia, 4 pasuunaa, kitara, piano, basso, rummut ja perkussiot sekä lisäsoittimina vielä 1-2 huilua, 1-2 klarinettia, 1-2 käyrätorvea, baritonitorvi ja tuuba.

Muu materiaali

Muun muassa SBBY:n 30-vuotisjuhlan kunniaksi tilattuja teoksia, UMO:n Kummikoulu -projektin (2012) kappaleet sekä Erno Tiittasen sävellyksiä harrastaja- ja junioribändeille.

bottom of page